Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΑΚΗ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στην εφημεριδα ΕΒΔΟΜΑΔΑ του ΑΓΡΙΝΙΟΥ
κ. Μπακή
Τρεις φορές βρεθήκαμε αντιμέτωποι στο Πάρκο της πόλης μας . Εσύ προστατευμένος πίσω απ τις αστυνομικές δυνάμεις μόνος κι έρημος και μεις αντιμέτωποι με τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες του δήμου
Την πρωτη φορα εκοβαν με αλυσοπριονα , δεντρα εικοσι χρονών και πανω στο φυτωριο, και........αλλα τα ξεριζωναν, για να τα "μεταφυτεψουν" στην πλατεια της Μεγαλης Χωρας, οπου στεκουν σημερα ξερα κουφαρια .
Την δευτερη φορα εσκαβαν τα μηχανηματα του εργολαβου για να φτιαξουν την νεα δεξαμενη στο παρκο σε βαθος 2,85 μετρα, ενω στην τεχνικη εκθεση του δημου ψευδως αναφερεται ως μεγιστο βαθος εκσκαφης στο παρκο για ολες τις εργασιες τα 1,20 μετρα .

Την τριτη φορα συνεχιζες πισω απ τους αστυνομικους να υποστηριζεις μονος κι ερημος την εκριζωση θαμνων και το γκρέμισμα πετροχτιστου εωτερικου τοιχου που προστατευει το ριζικο συστημα δεκαδων δεντρων .
Και τις τρεις φορες, αν εφαρμοζαν τον νομο οι αστυνομικες δυναμεις επρεπε να συλλαβουν αυτους που ασελγουν στο παρκο και που τοσα χρονια οι ιδιοι εσκεμενα εγκατελειψαν .

Εσυ καλεις τον εισαγγελεα να παρεμβει. Αληθεια ποιόν μπορεί και επιβάλλεται να συλλάβει ο εισαγγελέας; Μηπως πρεπει να συλλαβει αυτον που προπιλακιζει πισω απο αστυνομικους ηλικιωμενες γυναικες; Αυτον που δημοσιοποιει προσωπικα δεδομενα και ονομαστικα "ριχνει" λασπη, γιατι δεν εχει επιχειρηματα ?

Ο Αγρινιωτικος λαος ξερει πολυ καλα την λαικη παροιμια " Φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης"
Εάν σέβεσαι τους νόμους και ιδιαίτερα τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ (άρθρο 1 παρ΄στ), σε καλώ να δημοσιεύσεις στην επόμενη έκδοση της ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, αυτή μου την επιστολή, στην ιδια θεση, που στα προηγούμενα δύο τεύχη αναφέρθηκες στο όνομα μου.

Με την επιφύλαξη παντώς νομίμου δικαιώματός μου

Χρηστος Μαριφογλου
Αγρινιο 28/10 /2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια: