Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Επιστολή συκοφάντησης συμπολιτών και επίπληξης της "Εφημερίδας των Συντακτών" για το ρεπορτάζ για το πάρκο Αγρινίου

"ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ"
"ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ-ΤΩΡΑ"
ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ                                                   
Αγρίνιο 10/9/2013
Κύριε Διευθυντά,
Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στην έγκριτη εφημερίδας, «ρεπορτάζ» - θεός της δημοσιογραφίας εάν υπάρχει τέτοιος, ας το ονομάσει ρεπορτάζ- της δημοσιογράφου αλλά και μετόχου της Εφημερίδας Των Συντακτών (λόγω…. Συνεργατικότητας, η αναφορά), Άντας Ψαρρά.
Διαβάσαμε ένα «ρεπορτάζ» αφ’ ενός βρίθει ψεμάτων και ανακριβειών. Ψέματα και ανακρίβειες που προκαλούν και γέλιο στους αναγνώστες της περιοχής μας......
αλλά και προσβάλλουν καίρια την εγκυρότητα της εφημερίδας σας.
Για άγνωστους σε μας λόγους, η κυρία Άντα Ψαρρά από το γραφείο της, στην Αθήνα, υιοθέτησε πλήρως τις τηλεφωνικές πληροφορίες που τις δόθηκαν, από  συγκεκριμένα πρόσωπα –δυστυχώς σήμερα η εμπιστοσύνη είναι πράγμα, υπό διερεύνηση-  που κινούνται σε έναν «παράξενο»  και σαφώς μειοψηφικό χώρο (ένας συνταξιούχος γιατρός πρώην δημοτικός σύμβουλος με τη Ν.Δ., ένας αριστεριστής εκπαιδευτικός που έχει ήδη καταδικαστεί για ποινικά αδικήματα και είναι μπροστά στην πόρτα της εξόδου, ένα μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δύο-τρεις χούλιγκαν του Παναιτωλικού που καμία σχέση δεν έχουν με το ρωμαλέο και πολιτικοποιημένο αντιεξουσιαστικό κίνημα της στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου, ένας πρώην δήμαρχος Δ.Ε. που εξελέγη με τιε ευλογίες Βερελή, Μωραϊτη κ.λ.π. αλλά που τώρα επιθυμεί να πάρει –επί ματαίω- χρίσμα για το Αγρίνιο, από το ΣΥΡΙΖΑ και 3-4 υπέργηρες κυρίες, από τον Παναιτωλοακαρνανικό  Σύλλογο Νοικοκυρών).
Αυτό βέβαια για να γίνει αντιληπτό από την κυρία Ψαρά προϋποθέτει την αυτοπρόσωπη παρουσία της στο Αγρίνιο και την πραγματοποίηση ενός πραγματικού δημοσιογραφικού ρεπορτάζ που φυσικά ποτέ δεν έγινε από αυτή.
Και δεν έγινε κανένα ρεπορτάζ γιατί στο εκτενές κείμενο που έχετε στις σελίδες της εφημερίδας σας στην έκδοση της Δευτέρας 9/9/2013 και κάτω από τον τίτλο: «Ριζική» ανάπλαση στο Πάρκο Αγρινίου και  υπότιτλο «Στη θέση των κομμένων και ξεριζωμένων κορμών προβλέπεται, γκαζόν, τσιμέντο, χαλίκια και ότι άλλο προκύψει….» αναφέρεστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟΝ στις απόψεις της ομάδας των ατόμων που προαναφέρθηκαν.
Στοιχειώδες δημοσιογραφικό καθήκον και για τον πλέον άπειρο δημοσιογράφο πιστεύουμε ότι θα ήταν σε ένα ρεπορτάζ (!!!) να υπήρχαν και οι απόψεις  αυτών που σχεδίασαν το έργο (π.χ. δημοτικής αρχής) ή και τις απόψεις των εκατοντάδων πολιτών του Αγρινίου που μέσα από την Κίνηση μας τοποθετούνται ανοικτά υπέρ των έργων ανάπλασης. Και καλά την Κίνηση μας, μπορεί να μην την γνωρίζατε εξ’ Αθηνών αφού οι πληροφοριοδότες σας ΔΕΝ φρόντισαν να σας ενημερώσουν πως και δεν σκεφτήκατε να φιλοξενήσετε τις απόψεις της δημοτικής αρχής;
Προφανώς και η κυρία Ψαρρά, δεν «ξέχασε» να συμπεριλάβει στο «ρεπορτάζ» της, τις απόψεις της δημοτικής αρχής Δεν είχε αυτό το σκοπό άλλωστε. Ο μοναδικός σκοπός της ήταν η «εξυπηρέτηση» συγκεκριμένης άποψης και συγκεκριμένων γνωστών της!
Εμείς βέβαια δεν θα κρίνουμε του γνωστούς της κυρίας Ψαρρά και την ποιότητα τους. Είναι απόλυτο δικαίωμα της να έχει «φίλους» και γνωστούς, όποιους επιθυμεί. Όμως κρίνουμε και φυσικά κατακρίνουμε αυτά που γράφει καθώς απέχουν παρασάγγες από την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι το Πάρκο Αγρινίου χρειάζεται άμεσα Ανάπλαση.
Σύμφωνα με την μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου που εκπόνησε την μελέτη για να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ η παρέμβαση στο Πάρκο είναι ήπιας μορφής και περιλαμβάνει τις παρακάτω εργασίες:
•              Θα ανακατασκευαστεί η μάντρα περίφραξης της (σε κάποια σημεία ξεπερναέι τα 2.5 μέτρα ύψος), ώστε να αποκατασταθούν οι ζημίες που έχει υποστεί, ιδιαίτερα στην οδό Καζαντζάκη.
•              Θα διατηρηθεί πλήρως η υπάρχουσα ρυμοτομία του Πάρκου.
•              Θα ανακατασκευαστούν οι δρομίσκοι, για να δεχθούν τα απαραίτητα δίκτυα άρδευσης και αποχέτευσης, και θα επιστρωθούν με υλικό κατάλληλο για βάδισμα ή περίπατο ακόμη και ατόμων με αναπηρίες (κουρασάνι).
•              Από τη μελέτη προβλέπεται η κοπή 64 δέντρων(έχουν σημανθεί για να να τα βλέπουν οι πολίτες), τα οποία είναι επικίνδυνα για τους διερχόμενους και για τις παρακείμενες περιουσίες, κυρίως επί των οδών Καζαντζάκη και Ξενοπούλου (από τα οποία 10 ήδη έχουν πέσει λόγω γήρανσης και καιρικών συνθηκών, κυρίως Λεύκες).
•              Επίσης, θα γίνει εκκαθάριση της υποβαθμισμένης χαμηλής βλάστησης (λιγούστρια). Στη θέση τους θα φυτευτούν 92 νέα δέντρα, 2.841 θάμνοι, λουλούδια και αρωματικά φυτά σε όλο το Πάρκο και τους θεματικούς κήπους που θα δημιουργηθούν. Συνεπώς το ισοζύγιο του πρασίνου είναι απολύτως θετικό.
•              Θα κατασκευαστεί αυτόματο σύστημα άρδευσης, καθώς και σύστημα πυρόσβεσης που δεν υφίσταται σήμερα.
•              Θα τοποθετηθούν 150 νέα φωτιστικά σώματα.
•              Θα κατασκευαστεί μία νέα σύγχρονη παιδική χαρά.
•              Θα κατασκευαστούν δύο (2) σιντριβάνια.
•              Τέλος, σε ότι αφορά την περίφημη τσιμεντοποίηση, το μόνο τσιμέντο που θα πέσει στο Πάρκο είναι αυτό για την κατασκευή της δεξαμενής, (η οποία θα είναι σκεπασμένη στο χώρο που λειτουργεί το Φυτώριο της Δήμου), για την κατασκευή των δύο (2) σιντριβανιών και για την κατασκευή των ρείθρων που θα συγκρατούν το χώμα. Συνεπώς, ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο τσιμέντο δεν πρόκειται να πέσει και να είναι εμφανές στο Πάρκο.
ü      Για όλες τις παραπάνω εργασίες έχουν εκδοθεί οι απαραίτητες εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.
ü      Επίσης, το Συμβούλιο της Επικρατείας, με την 293/2013 απόφασή του,  έκρινε θετικά όλες τις παραπάνω προγραμματισμένες εργασίες.
ü      Το συνολικό έργο Ανάπλασης (Πάρκο και η περιοχή του) που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ,  ήταν προϋπολογισμού 4.700.000 ευρώ και καί στον μειοδοτικό διαγωνισμό που έγινε στο τέλος του χειμώνα, μειοδότης ανακηρύχθηκε ο εργολάβος κ. Μάκης Κατσαρός που έδωσε έκπτωση 53%, δηλαδή 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτά και εν ολίγοις προβλέπονται  στη μελέτη  για τα έργα που θα γίνουν και βεβαίως εντελώς διαφορετικά από αυτά που υποστηρίζουν οι πληροφοριοδότες ,της κυρίας Ψαρρά.
Πληροφοριοδότες που είτε από κάποιες περίεργες εμμονές τους είτε από περίεργες πολιτικές σκοπιμότητες παραλείπουν να ενημερώσουν τη δημοσιογράφο σας ότι το θέμα της ανάπλασης του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου δεν απασχολεί τώρα την τοπική κοινωνία ούτε πρόκειται περί μιας «ετσιθελικής» εμμονής και καπρίτσιου, της σημερινής δημοτικής αρχής.
Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ είναι αίτημα της τοπικής κοινωνίας τα τελευταία 30 χρόνια και γι’ αυτό εξ’ άλλου όλοι οι συνδυασμοί  που συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές αυτό το διάστημα το συμπεριελάμβαναν στα προγράμματα τους. Μάλιστα και αυτό αξίζει να σημειωθεί,  πριν 15 χρόνια η τότε δημοτική αρχή, με μελέτη του Πανεπιστημίου Θες/νίκης είχε πετύχει το έργο αυτό να ενταχθεί σε πρόγραμμα που δυστυχώς και τότε, μετά από παρέμβαση κατά βάση των ίδιων ατόμων και προσφυγές τους, στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων (!!!) , καθυστέρησαν την υλοποίηση του και μετά από τριετία όταν το Κ.Σ.Ν.Μ. εξέδωσε μεν, την απορριπτική στην προσφυγή, απόφαση του αλλά οι πηγές χρηματοδότησης είχαν χαθεί και το έργο, δεν έγινε ποτέ.
Και παρ’ ότι  η σημερινή παρέμβαση, είναι απείρως πιο μικρή και περιορισμένη, από την προηγούμενη εν τούτοις και πάλι τα ίδια άτομα, με την ίδια επιμονή ακολουθούν τις ίδιες τακτικές. Προσπαθούν δηλαδή κωλυσιεργώντας να ματαιώσουν ένα έργο του ΕΣΠΑ που θα έδινε μια προσωρινή ανάσα (για πολλούς από μας) στο Πάρκο μετατρέποντας το από χώρο φιλοξενίας άρρωστων από τα ναρκωτικά συμπολιτών μας (τα τελευταία χρόνια στο εσωτερικό του Πάρκου βρέθηκαν τέσσερεις συμπολίτες μας νεκροί ή σε ημιθανή κατάσταση) σε χώρο αναψυχής και ξεκούρασης όπως ήταν, παλιότερες δεκαετίες,
Όσον δε αφορά, την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων (όχι ΜΑΤ) στους χώρους πέριξ του Πάρκου, οι «πληροφοριοδότες» της κυρίας Ψαρρά, «ξέχασαν» να της μεταφέρουν την πληροφορία ότι αυτές προσήλθαν στο χώρο μετά το αίτημα του αναδόχου του έργου όταν καμιά δεκαριά από αυτούς λιθοβόλησαν τους εργαζόμενους στο έργο και κατέστρεψαν εγκαταστάσεις του εργοταξίου.
Αυτά, τα πραγματικά ολίγα για το δημοσίευμα σας και για την αποκατάσταση της όποιας αλήθειας καθώς ήδη από την περασμένη Πέμπτη,  η αρχισυντάκτρια της εφημερίδας σας κυρία Ελένη Γκρούη, είχε ενημερωθεί από αγρινιώτη συνάδελφο της, που και αυτός όπως σχεδόν το σύνολο των τοπικών εφημερίδων (όλες) και των τοπικών δημοσιογράφων (το 90%) συμμετέχουν και στηρίζουν την κίνηση μας.
*Η σελίδα μας στο facebook είναι: www.facebook.com/anaplastetoparko

ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ
ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
1.            ΜΠΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- Δημοσιογράφος (κάτοικος περιοχής Πάρκου)
2.            ΚΑΛΥΒΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-Επιχειρηματίας (κάτοικος περιοχής Πάρκου)
3.            ΑΫΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - Ιατρικός Επισκέπτης (κάτ. Περ. Πάρκου)
4.            ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ - Αρχιτέκτονας Μηχανικός
5.            ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-Προεδρος Συλλ. Πολυτέκνων (κάτ. Περ. Πάρκου)
6.            ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΑΛΕΚΟΣ-Γεωπόνος (κάτοικος περιοχής Πάρκου)
7.            ΣΑΒΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-Λογίστρια (κάτοικος περιοχής Πάρκου)
8.            ΦΛΟΥΔΑ ΕΙΡΗΝΗ - Ελεύθερος Επαγγελματίας (κάτοικος περιοχής Πάρκου)
9.            ΑΫΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ - Ελ. Επαγγελματίας (κάτ. περιοχής Πάρκου)
10.          ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ - Αντ. Συλλ. Σαρακατσαναίων (κάτ. περιοχής Πάρκου)
11.          ΣΚΑΒΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-Ασφαλιστής (κάτοικος περιοχής Πάρκου)
12.          ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Λογιστής (κάτοικος περιοχής Πάρκου)
13.          ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - Επιχειρηματίας (κάτ. περιοχής Πάρκου)
14.          ΣΑΒΒΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ -Γραφίστας (κάτοικος περιοχής Πάρκου)
15.          ΚΟΚΚΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ - Δημ. Υπάλληλος (κάτοικος περιοχής Πάρκου)
16.          ΧΑΧΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- Δ.Υ. (κάτοικος περιοχής Πάρκου)
17.          ΚΑΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - Υπάλληλος ΕΑΣ (κάτοικος περιοχής Πάρκου)
18.          ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- Κατ. μουσικών οργάνων (κατ. Περ. Πάρκου)
19.          ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-Δ.Υ. (κάτοικος περιοχής Πάρκου)
20.          ΚΑΡΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-Φανοποιός (κάτοικος, περιοχής πάρκου)
21.          ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ- Συνταξιούχος (κάτοικος, περιοχής Πάρκου)
22.          ΑΥΓΕΡΗΣ ΦΩΤΗΣ- Επαγγελματίας (περιοχή Πάρκου)
23.          ΝΤΑΛΑΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-Εργάτης (κάτοικος, περιοχής Πάρκου)
24.          ΦΩΤΟΔΗΜΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ- Επαγγελματίας (περιοχή Πάρκου)
25.          ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Κάτοικος περιοχής Πάρκου)
26.          ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΡΕΒΒΕΚΑ (Κάτοικος περιοχής Πάρκου)
27.          ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Ιδ. Υπάλληλος (κατ. περιοχής Πάρκου)
28.          ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (κάτοικος περιοχής Πάρκου)
29.          ΜΠΑΡΔΑΚΗ ΦΙΛΙΑ-Νοικοκυρά (κάτοικος περ. Πάρκου)
30.          ΜΠΛΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-Λογιστής (κατ. περιοχής Πάρκου)
31.          ΠΑΣΧΕΝΤΗ ΙΩΑΝΝΑ- (κάτοικος περιοχής Πάρκου)
32.          ΣΙΟΡΙΚΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ - Οικιακά, (κάτοικος περιοχής Πάρκου)
33.          ΑΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ - Τραγουδιστής (κάτ. περιοχής Πάρκου)
34.          ΖΑΓΚΑ ΜΑΡΙΑ - Ιδ. Υπάλληλος (κατ. περιοχής Πάρκου)
35.          ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ-Ελ. Επαγγελματίας (κατ. περιοχής Πάρκου)
36.          ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ-Ιδ. Υπάλληλος (κατ. περιοχής Πάρκου)
37.          ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ-Οικιακά (κατ. περιοχής Πάρκου)
38.          ΖΩΓΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ-Νοσηλευτής (κάτοικος Πάρκου)
39.          ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ-Συνταξιούχος (κάτοικ. περιοχής Πάρκου)
40.          ΚΟΚΟΤΟΥ ΣΟΦΙΑ-Νηπαιγωγός (κατ. περιοχής Πάρκου)
41.          ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ-Καθ. Φυσικής Αγωγής (κατ. περιοχής Πάρκου)
42.          ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ-Οικιακά (κατ. περιοχής Πάρκου)
43.          ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΠΑΣΙΟΥΛΑ-Δικηγόρος (κατ. περιοχής Πάρκου)
44.          ΚΑΛΥΒΑΣ Χ. ΚΩΝ/ΝΟΣ-Ιδ. Υπάλληλος (κατ. περιοχής Πάρκου)
45.          ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ-Καθηγήτρια (κατ. περιοχής Πάρκου)
46.          ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-Ελ. Επαγγελματίας  (κατ. περιοχής Πάρκου)
47.          ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΗΛΙΑΣ-Ελ. Επαγγελματίας (κατ. περιοχής Πάρκου)
48.          ΑΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-Συνταξιούχος (κατ. περιοχής Πάρκου)
49.          ΚΑΤΣΑΜΠΑ ΙΟΥΛΙΑ- Συνταξιούχος (κατ. περιοχής Πάρκου)
50.          ΚΑΤΣΑΜΠΑ ΕΘΥΜΙΑ-Οικιαακά (κατ. περιοχής Πάρκου)
51.          ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-Έμπορος (κατ. περιοχής Πάρκου)
52.          ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-Οδηγός (κατ. περιοχής Πάρκου)
53.          ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ-Συνταξιούχος (κατ. περιοχής Πάρκου)
54.          ΣΚΟΝΔΡΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ-Συνταξιούχος (κατ. περιοχής Πάρκου)
55.          ΖΑΧΟΣ ΘΩΜΑΣ-Αριχτέκτων Μηχανικός (κατ. περιοχής Πάρκου)
56.          ΤΣΙΓΓΑ ΠΑΝΑΓΙΩΡΑ-Ιδ. Υπάλληλος (κατ. περιοχής Πάρκου)
57.          ΦΛΟΥΔΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-Οικιακά (κατ. Περιοχής Πάρκου)
58.          ΣΕΡΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-Συνταξιούχος Οικοδόμος (κατ. περιοχής Πάρκου)
59.          ΣΕΡΠΑΝΟΥ  ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ-Οικιακά (κατ. περιοχής Πάρκου)
60.          ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ-Ηλεκτρολόγος (κατ. περιοχής Πάρκου)
61.          ΙΩΝΑ ΟΥΡΑΝΙΑ-Ιδ.Υπάλληλος (κατ. περιοχής Πάρκου)
62.          ΖΗΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - Ιατρός Νευρολόγος
63.          ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ- Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος Μηχανικός
64.          ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Επιχ. περιοχής πάρκου-πρόεδρος Συλλ. Σαρακατσαναίων
65.          ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ - Εκδότης
66.          ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - Δημοσιογράφος
67.          ΡΟΔΑΣ ΣΠΥΡΟΣ - Οικονομολόγος, Ασφαλιστής
68.          ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-Δημοσιογραφος
69.          ΣΒΕΡΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - Εκδότης, Δημοσιογράφος
70.          ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ ΛΙΤΣΑ- Καθηγήτρια Αγγλικών
71.          ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-Ιατρός Ε.Σ.Υ.
72.          ΚΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ - Εκδότης, Δημοσιογράφος
73.          ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - Μεσίτης
74.          ΤΖΟΓΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Ψυκτικός
75.          ΚΑΛΟΚΑΙΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ - Αγρότης
76.          ΤΑΚΟΣ ΧΑΡΗΣ - Υπάλληλος ΕΑΣ
77.          ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - Ιατρός Ε.Σ.Υ.
78.          ΣΤΡΑΒΟΔΗΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-Συμβολαιογράφος
79.          ΖΑΓΚΑ ΕΛΕΝΗ - Οικιακά
80.          ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ - Υπ. Διαφήμισης εφ. ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ
81.          ΜΠΑΡΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ- Έμπορος
82.          ΜΠΕΤΣΗ ΑΘΗΝΑ - Οικιακά
83.          ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΣ ΘΩΜΑΣ - Ιδ. Υπάλληλος
84.          ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Συνταξιούχος Οικοδόμος
85.          ΜΕΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-Ιδ. Υπάλληλος
86.          ΖΑΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Αυτοκινητιστής
87.          ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ-Ελ. Επαγγελματίας
88.          ΣΑΛΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ-Ιδ. Υπάλληλος
89.          ΣΤΡΑΒΟΔΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ- Καθ. Φυσικής Αγωγής
90.          ΚΟΝΙΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Αρχιμουσικός
91.          ΜΠΟΥΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος Μηχανικός
92.          ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΤΕΛΗΣ- Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός
93.          ΚΙΤΣΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ-Δικηγόρος
94.          ΠΑΤΣΙΑΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ-Επιχειρηματίας
95.          ΝΤΕΛΗ ΝΙΚΗ - Ελεύθερος Επαγγελματίας
96.          ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ-Δικηγόρος
97.          ΖΑΒΡΑ ΕΛΕΝΗ-Εμπορος
98.          ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - πρ. Πρόεδρος Συλλ. Σαρακατσαναίων
99.          ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ- Μουσικός
100.        ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ- Ελ. Επαγγελματίας
101.        ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-Ιδ. Υπάλληλος
102.        ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-Λογιστής
103.        ΜΑΤΖΑΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-Επαγγελματίας
104.        ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-Επιχειρηματίας
105.        ΜΠΟΡΜΠΟΤΣΙΑΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑ-Νοσηλεύτρια
106.        ΖΑΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Συνταξιούχος
107.        ΖΑΓΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Οικιακά
108.        ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΑΝΟΣ-Δημόσιος Υπάλληλος
109.        ΚΑΡΑΤΣΩΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ- Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
110.        ΣΙΟΡΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-Ιδ. Υπάλληλος
111.        ΚΩΛΟΝΕΛΟΣ ΦΩΤΗΣ-Αγρότης
112.        ΧΗΡΑΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ-Ιδ. Υπάλληλος
113.        ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-Οικιακά
114.        ΠΑΣΤΡΩΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ-Λογιστής
115.        ΡΟΚΟΠΑΝΟΥ ΛΑΟΥΡΑ-Έμπορος
116.        ΚΑΣΙΤΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ- Ιδ. Υπάλληλος
117.        ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-Φοιτήτρια
118.        ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ-Λογιστής
119.        ΜΠΑΚΑ ΕΛΕΝΗ-Ιδ. Υπάλληλος
120.        ΚΟΚΚΙΟΥ ΕΛΕΝΗ-Ιδ. Υπάλληλος
121.        ΤΣΙΑΜΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ- Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
122.        ΛΕΟΝΤΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- Δημόσιος Υπάλληλος
123.        ΚΟΤΕΛΙΔΑ ΦΩΤΕΙΝΗ-Ασφαλίστρια
124.        ΤΣΙΑΜΗΣ ΙΩΝΝΗΣ-Φοιτητής
125.        ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-Δικαστικός Υπάλληλος
126.        ΣΚΡΙΜΠΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Συνταξιούχος αστυνομικός
127.        ΔΗΜΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-Συνταξιούχος Ιερέας
128.        ΔΗΜΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ-Οικιακά
129.        ΚΑΨΑΛΗΣ ΘΩΜΑΣ- Συνταξιούχος αστυνομικός
130.        ΔΕΡΤΙΜΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ-Νοικοκυρά
131.        ΑΡΩΝΙΑΔΑ ΣΟΦΙΑ- Δημόσιος Υπάλληλος
132.        ΚΩΛΩΝΕΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ-Φοιτήτρια
133.        ΚΩΛΟΝΕΛΟΣ ΘΕΩΔΟΡΟΣ-Φοιτητής
134.        ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ-Αρτοποιός
135.        ΣΙΟΡΙΚΗ ΜΑΡΙΑ-Οικιακά
136.        ΖΑΓΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ - Ιδ. υπάλληλος
137.        ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ-Επιχειρηματίας
138.        ΣΑΚΑΡΕΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ- Αγρότισσα
139.        ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ-Ιδ. Υπάλληλος
140.        TΣΙΑΝΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - Υπ. ΔΕΗ- μέλος Δ.Σ. ερασιτέχνη Παναιτωλικού
141.        ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΑΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ - πρ. εκδότης εφημερίδας
142.        ΝΤΑΛΑΚΟΥΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ-Ελ. Επαγγελματίας
143.        ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ-Επαγγελματίας Εστίασης
144.        ΛΕΟΝΤΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Ιδιωτικός υπάλληλος
145.        ΤΣΑΚΑΡΔΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ - Ιδιωτικός υπάλληλος
146.        ΜΑΚΡΑΚΗ ΡΕΝΑ - Ιδιωτικός υπάλληλος
147.        ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ - Συνταξιούχος
148.        ΜΠΑΡΑΪΚΤΑΡΗΣ ΤΑΚΗΣ-Πρόεδρος Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ
149.        ΦΕΛΕΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ-Υπάλληλος Ο.Τ.Ε.
150.        ΡΑΠΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Βιοτέχνης-Αρτοποιός
151.        ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ-Νοσηλεύτρια ΑΤΕΙ
152.        ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ- Τεχνολόγος Γεωπόνος
153.        ΔΗΜΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-Καθ. Φυσικής Αγωγής
154.        ΤΣΙΛΙΜΕΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-Ασφαλιστικός Σύμβουλος
155.        ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗ ΝΙΚΗ-Ιδ. Υπάλληλος
156.        ΚΑΛΟΥΔΗ ΜΙΡΑΝΤΑ-Γυμνάστρια
157.        ΖΑΡΝΑΒΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-Οικονομολόγος
158.        ΤΣΑΜΠΕΣ ΣΥΜΕΩΝ-Οδηγός
159.        ΔΗΜΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-Ιδ. Υπάλληλος
160.        ΤΣΑΜΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ-Οικιακά
161.        ΤΣΑΜΠΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ-Οικιακά
162.        ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-Δικαστικός Υπάλληλος
163.        ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-Συνταξιούχος
164.        ΠΑΡΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑ-Οικιακά
165.        ΣΑΛΑΟΥΝΗ ΧΑΡΑ-Οικιακά
166.        ΠΕΤΣΙΝΕΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ - Ιδ. Υπάλληλος
167.        ΠΕΤΣΙΝΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - Ιδ. Υπάλληλος
168.        ΜΑΔΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-Πρόεδρος Νομ. Συλλόγου ΑΜΕΑ "Η ΕΛΠΙΔΑ"
169.        ΝΤΕΛΗ ΕΦΗ - Ιδ. Υπάλληλος
170.        ΛΑΝΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - Ιδ. Υπάλληλος
171.        ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ - Ιδ. Υπάλληλος
172.        ΤΣΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Αγρότης
173.        ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-Αυτοκινητιστής
174.        ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Οδηγός
175.        ΤΣΙΛΙΜΑΝΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-Μηχανολόγος Μηχανικός
176.        ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-Πολιτικός Μηχανικός
177.        ΤΣΩΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ-Ιδ. Υπάλληλος
178.        ΓΚΕΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ-Γυμναστής
179.        ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ- Ελ. Επαγγελματίας
180.        ΤΣΟΛΚΑΣ ΦΩΤΗΣ-Αγρότης
181.        ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ-Δ.Υ.
182.        ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΑΡΕΤΗ-Δημόσιος Υπάλληλος
183.        ΑΡΑΧΩΒΑ ΔΗΜΗΤΡΑ-Οικιακά
184.        ΛΑΜΠΡΗ ΟΛΓΑ-Δικηγόρος
185.        ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ-Δημόσιος Υπάλληλος
186.        ΒΛΑΧΟΥ ΒΕΛΙΝΑ-Τηλεοπτικός παραγωγός
187.        ΜΑΛΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-Ασφαλιστικός Σύμβουλος
188.        ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ-Δημ. Υπάλληλος
189.        ΤΡΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-Πανεπιστημιακός
190.        ΣΜΥΡΛΗ ΓΙΑΝΝΑ- Τραπεζικός Υπάλληλος
191.        ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-Καθ. Φυσικής Αγωγής
192.        ΛΑΧΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-Ελ. Επαγγελματίας
193.        ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-Επαγγελαματίας Εστίασης
194.        ΜΠΑΚΑΣΙΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-Νοσηλευτής
195.        ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ ΑΛΕΞΙΑ-Οικιακά
196.        ΣΙΔΕΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-Καθ. Φυσικής Αγωγής
197.        ΝΤΕΜΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ-Κομμώτρια
198.        ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ-Κοινωνική Λειτουργός
199.        ΠΑΠΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Καθ. Φυσικής Αγωγής
200.        ΛΑΜΠΡΗ ΑΡΓΥΡΩ-Φιλόλογος
201.        ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΑ-Οικιακά
202.        ΑΡΣΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-Οδηγός
203.        ΔΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-Γυμναστής
204.        ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Δάσκαλος
205.        ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΑΓΟΥΡΙΤΣΑ-Καθ. Φυσικής Αγωγής
206.        ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-Συνταξιούχος
207.        ΓΚΟΥΒΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-Αγρότης
208.        ΜΠΙΣΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ-Επαγγεκματίας Αναψυχής
209.        ΖΕΡΕΜΕ ΚΩΝ/ΝΑ-Οικιακά
210.        ΖΕΡΕΜΕ ΙΩΑΝΝΑ-Οικιακά
211.        ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-Επαγγελματίας
212.        ΚΟΡΟΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-Αγρότης
213.        ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-Επαγγελματίας
214.        ΣΑΚΑΡΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ-Επαγγελματίας
215.        ΖΑΡΚΑΔΑ ΑΝΝΑ-Ιδ. Υπάλληλος
216.        ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-Συνταξιούχος
217.        ΠΛΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-Επαγγελματίας
218.        ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-Χειριστής Μηχανημάτων
219.        ΚΑΠΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-Συνταξιούχος
220.        ΤΣΟΥΡΑΠΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-Συνταξιούχος
221.        ΝΑΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-Ιδ. Υπάλληλος
222.        ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Α.Μ.Ε.Α.)
223.        ΤΣΑΜΠΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Ιδ. Υπάλληλος)
224.        ΜΠΑΔΑ ΕΛΕΝΗ (οικιακά)
225.        ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ-Φοιτητής
226.        ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-Επιχειρηματίας
227.        ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-Ιδ. Υπάλληλος
228.        ΣΑΜΨΩΝ ΚΩΝ/ΝΟΣ-Προγραμματιστής
229.        ΚΑΡΑΚΑΜΠΟΥΝΑΣ ΠΑΝΟΣ-Ελ. Επαγγελματίας
230.        ΤΣΩΛΗ ΑΘΗΝΑ-Οικιακά
231.        ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ-Φοιτήτρια
232.        ΣΒΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-Γεωπόνος
233.        ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-Εμπορος
234.        ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜ-Εμπορος
235.        ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Εμπορος
236.        ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-Εμπορος
237.        ΜΗΤΣΟΥ ΜΕΛΙΝΑ-Εκπαιδευτικός
238.        ΖΑΡΚΑΔΑ ΟΛΓΑ-Λογίστρια
239.        ΦΕΣΣΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-Εκπαιδευτικός
240.        ΖΑΝΙΑΣ ΘΕΩΔΟΡΟΣ-Αρχιτέκτων Μηχανικός
241.        ΣΒΟΛΗΣ ΦΩΤΗΣ-Φωτογράφος
242.        ΑΣΗΜΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ-Οικιακά
243.        ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-Οδηγός
244.        ΜΑΧΑΙΡΑ ΙΩΑΝΝΑ–Δημόσιος Υπάλληλος
245.        ΚΙΤΣΟΥ ΟΛΓΑ-Ιδ. Υπάλληλος
246.        ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-Ιδ. Υπάλληλος
247.        ΦΡΑΜΑΚΗΣ ΙΩΝΑΝΝΗΣ-Ιδ. Υπάλληλος
248.        ΛΙΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ-Συνταξιούχος
249.        ΧΑΪΝΤΙΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ-Φωτογράφος
250.        ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΣΑΒΒΑΣ-Επιχειρηματίας
251.      ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ-Συνταξιούχος Δημοσίου
Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..


Δεν υπάρχουν σχόλια: