Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Η Δ.Ο. ΝΔ για το ειδικό τέλος στο νερό και τα «προνόμια» των εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Αγρινίου


Στην ανακοίνωση της η Δημοτική Οργάνωση της ΝΔ, κατηγορεί την δημοτική αρχή ότι παραπλανά τους δημότες με τους χειρισμούς της γύρω από το θέμα της παράνομης τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΥΑ Αγρινίου.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Μοναδική περίπτωση μάλλον στα παγκόσμια χρονικά αποτελεί η πελώρια αύξηση της τιμής του νερού που πρέπει να συνεχίσει πληρώνει ο δημότης του Αγρινίου. Σε ένα δήμο που το νερό έρχεται από το φράγμα Καστρακίου δια......
φυσικής ροής.

Η πλειοψηφία του Δημοτικού συμβουλίου με τον δήμαρχο κ. Π. Μοσχολιό αποφάσισε 80 % άνοδο στην τιμή του νερού στο τιμολόγιο της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου. Σύμφωνα με το νόμο έπρεπε να αφαιρεθεί από τις αρχές του 2013 τουλάχιστον, το ειδικό τέλος 80% πάνω στην τιμή του νερού που ισχύει εδώ και χρόνια και να υπάρξει μεγάλη μείωση στο κόστος πληρωμής του νερού.

Σαν να μην έφτανε αυτό προσπαθεί να παραπλανήσει τον απλό πολίτη με τεχνάσματα του τύπου ότι το 2014 θα μειωθεί κατά 12% η τιμή του νερού.

Γίνεται φανερό πως αντιμετωπίζονται οι απλοί πολίτες – δημότες του Αγρινίου προκειμένου να υπάρχουν και να συγκεντρώνονται χρήματα για να συντηρούνται κρατικοδίαιτοι στρατοί.

Καλούμε τον δήμαρχο κ. Π. Μοσχολιό να μας ενημερώσει για τους μισθούς και τα επιδόματα που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι στην Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου. Αν θέλουμε να βάλουμε τάξη ξεκινάμε από το σπίτι μας και όχι από τις τσέπες των απλών πολιτών.

Άμεσα η τιμή του νερού να επανέλθει στα επίπεδα που βρισκόταν πριν από την επιβολή δια νόμου του ειδικού τέλους 80% επί της τιμής του, καθώς αυτό πλέον δεν ισχύει. Οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται πάντα και όχι μόνο όταν μας συμφέρουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: