Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

«Ανταρσία» Σηφουνάκη κατά Βενιζέλου

Φεύγοντας, η Θεοδώρα Τζάκρη μάλλον… ξέχασε να κλείσει πίσω της την πόρτα στη Χαριλάου Τρικούπη.
Το τελευταίο κρούσμα «απείθειας» προς τον… αυτοκράτορα του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, προέρχεται από το ιστορικό στέλεχος του Κινήματος, Νίκο Σηφουνάκη, ο οποίος με επιστολή του προς τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Ρήγα, ανακοινώνει την παραίτησή του από τη θέση του ως εισηγητή σε θέματα Μεταφορών και .... Ναυτιλίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται σε τεράστια προβλήματα συνεργασίας στην κυβέρνηση, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν ελλιπή ενημέρωση από τους υπουργούς της ΝΔ ή καλούνται να ψηφίσουν νομοσχέδια την τελευταία στιγμή.

Υποστηρίζει ακόμα ότι το πολιτικό στίγμα του ΠΑΣΟΚ είναι συγκεχυμένο, ενώ σχολιάζει αρνητικά το γεγονός ότι στην κατάρτιση της προγραμματικής συμφωνίας που υπέγραψαν οι αρχηγοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν είχαν κανένα ρόλο οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες των δύο κομμάτων.

Για την ώρα δεν είναι σαφές αν ο βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ σκοπεύει να ανεξαρτητοποιηθεί ή αν η διαμαρτυρία του θα περιοριστεί εκεί.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές ότι τα πράγματα στη Χαριλάου Τρικούπη πάνε κατά διαόλου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: