Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

"Κουκούλωσαν" τις κουμπουριές στη Κατοχή με παιδικές δικαιολογίες!

«Ασήμαντο το συμβάν στην Κατοχή – Αθώος ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος» αναφέρει ο Νίκος Μουρκούσης στης ανακοίνωση του συνδυασμού του. Μαζί με την ανακοίνωση μας κοινοποιείτε και η κοινή δήλωση των.....
εμπλεκομένων στο επεισόδιο (άρα υπήρξε επεισόδιο...), την οποία το δικαστήριο έλαβε προφανώς υπόψη του  για την μη περαιτέρω δίωξη του υποψηφίου του κ. Μουρκούση, χωρίς όμως να δίδεται απάντηση στο εάν παραβιάστηκε ο εκλογικός νόμος από αυτή την συμπεριφορά και πως αποδείχθηκε στη διαδικασία ότι το πιστόλι ήταν παιδικό παιχνίδι, όπως έγγραψε εφημερίδα της περιοχής. 
Απορίας άξιον είναι ότι στην κατοχή Μεσολογγίου μεγάλοι άνθρωποι λύνουν τις διαφορές τους με παιδικά παιχνίδια! Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο εν λόγω δράστης, εκπαιδευτικός τελευταία είναι προκλητικός απέναντι σε υποψηφίους αντιπάλων συνδυασμών.   
Δείτε την ανακοίνωση του κ. Μουρκούση:      

"Για προσωπικούς κι όχι πολιτικούς ή εκλογικούς λόγους συνέβη η διαμάχη μεταξύ των δύο κατοίκων της Κατοχής, ένας εκ των οποίων είναι υποψήφιος του συνδυασμού μας.
Απόδειξη, ότι στην σημερινή αυτόφωρη ακροαματική διαδικασία του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, ο φερόμενος ως υπεύθυνος της διένεξης, αθωώθηκε πανηγυρικά.
Ταυτόχρονα, οι δύο συμπολίτες που διαπληκτίσθηκαν χθες βράδυ στην Κατοχή και η διένεξή τους έφθασε σήμερα μέχρι τα Δικαστήρια, συνυπέγραψαν παρουσία των δικηγόρων τους, κοινή δήλωση ότι όλα οφείλονται σε παρεξήγηση και ότι δεν έχει καμία απαίτηση ο ένας από τον άλλον.

Για του λόγου το αληθές, επισυνάπτουμε την κοινή δήλωση ως έχει.
Όλα όσα ανακοινώθηκαν, πριν ακόμη αποφανθεί η Δικαιοσύνη, από υποψηφίους δημάρχους ως σπέκουλα εναντίον μας, δηλώνουν την προσπάθειά τους να δείξουν ότι υπάρχουν. Είναι ένα ακόμη προεκλογικό παιγνίδι τους, που στηρίζεται σε μεγαλόστομες φράσεις και πολύ «σάλτσα». 
Δυστυχώς γι’αυτούς, οι πολίτες σταθερά επιλέγουν τον συνδυασμό «Συνεργασία Πολιτών» και για Δήμαρχο το γιατρό Νίκο Μουρκούση, κλείνοντας επιδεικτικά τ’αυτιά σε κραυγές και φθηνές συκοφαντίες".
Εκ του Γραφείου Τύπου
Δείτε την κοινή δήλωση:


Δεν υπάρχουν σχόλια: