Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟYΤΟ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ – ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ! 

 Η επίσκεψη του συνδυασμού Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με επικεφαλής τον Πάνο Παπαδόπουλο στις 7-05-2014 στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, μας έδωσε για μια ακόμη φορά την δυνατότητα να επιβεβαιώσουμε το στοχευμένο έγκλημα του.....
σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» απέναντι στο σπουδαίο αυτό εκπαιδευτικό ίδρυμα του Δήμου μας. Οι υπάρχοντες υποδομές, τα εργαστήρια, οι κτιριακές εγκαταστάσεις και οι τιτάνιες προσπάθειες του εναπομείναντος εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την υπάρχουσα κατάσταση.


Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η πολιτική διεκδίκηση και η επανίδρυση ως αυτόνομης πανεπιστημιακής μονάδας του ΤΕΙ Μεσολογγίου, αλλά και η περαιτέρω ενίσχυση και αναβάθμισή του. Ως μελλοντική Δημοτική αρχή δεσμευόμαστε γι’αυτό. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Τέλος να υπενθυμίσουμε εδώ την απουσία όλων εκείνων που όταν η πόλη αγωνιζόταν για το αυτονόητο, σήμερα διεκδικούν την ψήφο των δημοτών. Ήρθε η ώρα της κρίσης και είμαστε βέβαιοι ότι οι δημότες της Ι.Π. Μεσολογγίου έχουν και μνήμη και κρίση. 
Ευχαριστώ πολύ,
Πάνος Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: