Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΖΗΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

«Πριν από λίγες ώρες, σε μια ανάρτηση του ιστότοπου «Zougla.gr», φέρεται πρόεδρος πρωτοδικών να έχει καταγγείλει στον υπουργό της Δικαιοσύνης την εμπλοκή του προέδρου του Αρείου Πάγου σε αστική υπόθεση του υπουργού Υγείας - μέλους της κυβέρνησης δηλαδή - εναντίον μου, ζητώντας και απαιτώντας ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου να πάρει η δικαστής συγκεκριμένη απόφαση, κάτι που αρνήθηκε.

Αυτό αποτελεί κατάλυση της Δημοκρατίας. Αυτό σε συνδυασμό με το τηλέφωνο που αποκάλυψε ο κ. Μπαλτάκος ως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, ότι δηλαδή ο υπουργός Δικαιοσύνης παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη, αλλά και από φαινόμενα που έχουμε τις τελευταίες ημέρες, όπως η δίκη της Energa, όπου το κράτος δεν παρέστη ως πολιτικός ενάγων για τα 250 εκατομμύρια ευρώ που έχασε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Βορίδης ήταν ο δικηγόρος υπεράσπισης των φίλων του κ. Ψυχάρη, που κατέθεσε ως μάρτυρας, δείχνουν ότι έχουμε παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, κατάλυση της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.

Ζητάω, από εδώ από την Αλεξανδρούπολη, άμεσα την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης και τη διερεύνηση της υπόθεσης από Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: