Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Συνέντευξη τύπου του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Αγρίνιο

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
«Η Νέα Δημοκρατία πλέον και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς βάζουν σαν ασπίδα προστασίας τους.. Νεοδημοκράτες για να προστατεύσουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο από το σκάνδαλο των υποβρυχίων και τον Γιώργο Παπανδρέου από το σκάνδαλο που έβαλε την Ελλάδα στο μηχανισμό στήριξης και στα μνημόνια, με παραποίηση των στατιστικών στοιχείων της χώρας.

Αυτή η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπως δεν έχει καμία σχέση και η ευρωπαϊκή πρόταση με την πρόταση των εθνών - κρατών, των ίσων, που διακηρύχθηκε στο Ζάππειο όταν η Ελλάδα μπήκε στην Ευρώπη. 

Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Οι εναπομείναντες στο ΠΑΣΟΚ, άνθρωποι που πιστεύουν στο ΠΑΣΟΚ, τους χρησιμοποιεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος σαν ασπίδα προστασίας του Παπασταύρου, του συμβούλου του πρωθυπουργού, από τη λίστα Λαγκάρντ. Πέντε εκατομμύρια ευρώ. Τι έγινε; Τίποτα.

Πρόκειται για μία συγκυβέρνηση που ο ένας καλύπτει τον άλλο. Συγκυβέρνηση, για να καλύψουν τις ενοχές και ασπίδα προστασίας ο ελληνικός λαός για να συγκαλύψουν τη δίωξή τους, την ποινική τους δίωξη, για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει. 

Εμείς λοιπόν καλούμε τους πολίτες, ανεξάρτητα από το χώρο που βρίσκονταν μέχρι χθες, να έρθουν κοντά μας. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν είμαστε δεκανίκι κανενός. Κάποιοι νόμισαν ότι θα μας κάνουν δεκανίκι της κυβέρνησης, ένα κεντροδεξιό δεκανίκι, όπως είναι η ΔΗΜΑΡ. Δεν ανήκουμε στην κεντροδεξιά. Στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ χωρούν μέσα τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων που εξορίστηκαν στη Μακρόνησο, στη Γυάρο και στην Ικαρία και χωρούν και τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων που τους φύλαγαν.

Αυτή τη στιγμή η χώρα έχει χωριστεί σε δύο κατηγορίες, σε αυτούς που πιστεύουν στην Ευρώπη της γερμανικής επικυριαρχίας, στην ομόσπονδη Ευρώπη, στη φεντεραλοποίηση της Ευρώπης και αυτοί είναι που χρησιμοποιούν τις ταμπέλες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και του Σοσιαλιστικού Κόμματος, η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ ή αν θέλετε η Νέα Ελλάδα, η Ελιά και η ΔΗΜΑΡ ή όπως θα την πουν και εκείνη. Αλλάζουν ονόματα για να αλλάξουν ΑΦΜ, για να γλιτώσουν 500 εκατομμύρια ευρώ από αυτά που δανείστηκαν. 

Τα δύο αυτά κόμματα της Ευρώπης, τα τρία αυτά κόμματα της Ελλάδας πιστεύουν στην Ευρώπη της γερμανικής επικυριαρχίας, αυτή που περιγράφει η Άγκελα Μέρκελ, λέγοντας πολιτική ένωση το 2015. Αυτή την Ευρώπη καλούνται να στηρίξουν οι πολίτες στις 25 Μαΐου. 

Σε αυτή την Ευρώπη εμείς λέμε όχι. Ξεκάθαρα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παρότι πιστεύουμε στην Ευρώπη των εθνών - κρατών είμαστε αντίθετοι στην Ευρώπη των τραπεζών. Η ενοποίηση των τραπεζών στην Ευρώπη και η πολιτική ένωση οδηγούν στη γερμανική επικυριαρχία και στην οικονομική εξουσία που παραδίδεται ουσιαστικά στους Γερμανούς επικυρίαρχους και στους τραπεζίτες. 

Αυτή είναι η Ευρώπη που καταργεί τα ανθρώπινα και τα εργασιακά δικαιώματα. Θα υποσταλούν οι σημαίες εάν ο ελληνικός λαός ψηφίσει ΠΑΣΟΚ Νέα Δημοκρατία και ΔΗΜΑΡ σε αυτές τις εκλογές». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: