Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΥΜΑΝΘΟ, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΡΙΟΣυνεχίζονται οι περιοδείες της Αριστερής Παρέμβασης!
Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ– ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ περιόδευσε στο νομό Αχαΐας το Σαββατοκύριακο.
Σε Ερύμανθο και Καλάβρυτα περιόδευσε το Σάββατο 3/5 κλιμάκιο της...
Αριστερής Παρέμβασης. Ξεκινώντας από τη Χαλανδρίτσα, μέλη και υποψήφιοι της Αριστερής Παρέμβασης επισκέφθηκαν καφενεία και καταστήματα σε όλα τα χωριά  μέχρι και τα Καλάβρυτα. Στην επιστροφή το κλιμάκιο της Αριστερής Παρέμβασης πέρασε από τα χωριά Λεόντιο και Δεμέστιχα, όπου συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής. Παράλληλα, δεύτερο κλιμάκιο από υποψηφίους και μέλη συνομίλησε με εργαζόμενους, καταστηματάρχες και πολίτες στο κέντρο της Πάτρας.
Την Κυριακή 4/5 η Αριστερή Παρέμβαση συμμετείχε στην κινητοποίηση του σωματείου εμποροϋπαλλήλων Πάτρας, ενάντια στο άνοιγμα των εμπορικών μαγαζιών. Επίσης, ομάδα με επικεφαλής την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Κατερίνα Χαμηλάκη, περιόδευσε στην περιοχή του Ρίου- Αγ. Βασιλείου και στο Πλατάνι όπου μοίρασε ενημερωτικό υλικό και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.
Την Παρασκευή 2/5 υποψήφιοι της Αριστερής Παρέμβασης Αντικαπιταλιστικής Κίνησης στην Δυτική Ελλάδα στην Αχαΐα περιόδευσαν σε σχολεία στην περιοχή Αγίας Σοφίας και Ανθούπουλης όπου συνομίλησαν με εκπαιδευτικούς.
Πυκνό θα είναι το πρόγραμμα των παρεμβάσεων και αυτή την εβδομάδα με περιοδείες σε γειτονιές της Πάτρας, χώρους εργασίας καθώς και σε Κάτω Αχαΐα και Βραχνέικα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: