Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Πασχαλινό μήνυμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Παναγιώτη Λαλιώτη

Πασχαλινό μήνυμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας», Παναγιώτη Λαλιώτη:
«Η γλυκιά προσμονή της Ανάστασης του Θεανθρώπου μας «πλημμυρίζει» προσδοκίες και αισιοδοξία για το μέλλον. 
Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε το..... αναστάσιμο μήνυμα αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Καλούμαστε να κρατήσουμε ζωντανή την πίστη μας, να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας και με αίσθημα αλληλεγγύης να σταθούμε δίπλα στην κοινωνία, η οποία δοκιμάζεται.

Το ανέσπερο φως της Ανάστασης και το λυτρωτικό μήνυμα της θυσίας του Θεανθρώπου εύχομαι να αγγίξουν τις καρδιές όλων μας και να αποτελέσουν ανεξάντλητη πηγή δύναμης για τους συλλογικούς μας αγώνες. Άλλωστε, η μάχη του καλού με το κακό έληξε με νικητή το καλό, το φως νίκησε το σκοτάδι και η ζωή νίκησε τον θάνατο. Ας το θυμούνται αυτό, όσοι εξακολουθούν να απεργάζονται δεινά για τον ελληνικό λαό.

Είμαι βέβαιος ότι με διαρκή προσπάθεια και προσήλωση στους στόχους μας, θα σταθούμε όρθιοι δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για καλύτερες ημέρες. 

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους Καλή Ανάσταση, Υγεία και Αγάπη, με την προσδοκία ότι οι μέρες που θα έρθουν θα είναι καλύτερες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: