Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

"Παναγιώτης Κουρμπλής συνεργασίες για νέο ξεκίνημα"

Νέο ξεκίνημα οραματίζεται ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με αρκετά πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ κι άλλες προσωπικότητες της Ελληνικής κοινωνίας, με στόχο να δημιουργηθεί μια νέα συμμαχία στην κεντροαριστερά!

Μιλώντας σήμερα ο ίδιος στο BHMA FM είπε το εξής:
"Ναι. Συζητώ και με τον κ. Δημαρά είχα χθες μια συνάντηση και με τον κ. Οικονόμου. Το βλέπει θετικά ο κ. Δημαράς, στη λογική της δημιουργίας μιας πολιτικής πρωτοβουλίας που θα μιλήσει οργανωμένα. Όχι απευθείας προσχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήθελα κάτι τέτοιο, θα μπορούσα να πάω και εγώ και όλοι όσοι κατά καιρούς βρεθήκαμε εκτός από το ΠΑΣΟΚ.
Ο Δημαράς, ο Παπαχρήστος, ο Οικονόμου, η Σακοράφα. Την ερχόμενη εβδομάδα - την Τετάρτη, κατά πάσα πιθανότητα - θα υπάρξει μια συνάντηση. Ένας αριθμός 30-40 στελεχών, άνθρωποι της αγοράς, της κοινωνίας, του πνεύματος και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Γιατί πιστεύουμε ότι αυτή τη .... στιγμή ...
 η απόκλιση του ΠΑΣΟΚ σ' αυτές τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές άφησε ένα πολύ μεγάλο κενό που πρέπει να εκφραστεί".
Αύριο Πέμτη 27-10-2011, στο Αγρίνιο θα χαιρετήσει στην κεντρική πλατεία τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ΄, πριν την ομιλία του κ. Τσίπρα.
Περισσότερα θα γράψω αύριο το βράδυ, αφού το μεσημέρι θα συναντηθώ με τον βουλευτή και θα του ζητήσω να γίνει πιο σαφής στην πολιτική του πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: