Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Έκλεψαν τον υπολογιστή από το γραφείο των γιατρών στην Ορθοπεδική Νοσοκομείου Αγρινίου


Μπάτε...κλέφτες αλέστε στο νοσοκομείο Αγρινίου, αφού δεν υπάρχει φύλαξη ούτε στα γραφεία των γιατρών που σχεδόν πάντα οι πόρτες τους είναι ανοιχτές και προσβάσιμες σε κάθε καρυδιάς καρύδι. 
Χθες το μεσημέρι σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr άγνωστος μπήκε στο γραφείο των γιατρών και χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι αφαίρεσε έναν σταθερό υπολογιστή και την οθόνη και ανενόχλητος αποχώρησε. Το συμβάν λέγεται ότι έλαβε χώρα γύρω στις 3.30 με 4 το μεσημέρι και ο εφημερεύον ιατρός το κατάλαβε πολύ .... αργότερα. Στο νοσοκομείο έχει προκύψει μέγα θέμα αφού όπως λένε κύκλοι των εργαζομένων οι σεκιούριτι κάνουν τους ...τροχονόμους! Από την άλλη μεριά όμως μόνο η σεκιούριτι είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια του νοσοκομείου; Δεν υπάρχουν μόνιμοι υπάλληλοι; 
Οι γιατροί δεν θα πρέπει να έχουν τα γραφεία τους κλειδωμένα όταν δεν είναι σε αυτά; Το υλικό, το αρχείο από τους ασθενείς που ίσως να υπήρχε μέσα στον υπολογιστή έχει κρατηθεί ως αρχείο ή έχει χαθεί; Πληροφορίες αναφέρουν ότι 3 μόνιμοι υπάλληλοι που ανήκουν στην ασφάλεια του νοσοκομείου εργάζονται 5θημερο και μόνο τα πρωινά. Πάντως από τη στιγμή που συνέβη το περιστατικό η σεκιούριτι άφησε τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στο νοσοκομείο και έκανε την εμφάνιση της στους χώρους του νοσοκομείου.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Να ήτανε και το μοναδικό Νοσοκομείο με τέτοια κρούσματα …Πληρώνει ο λαός Security και κουραφέξαλα

Καλησπέρα απο Φουρνά Ευρυτανίας