Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Συνειδητό προεκλογικό ψέμα η κατάργηση του χαρατσιού“Και το τελευταίο φύλλο συκής πολιτικής αξιοπιστίας της μνημονιακής συγκυβέρνησης κατέπεσε”, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για το χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Η κόντρα για το χαράτσι αυξάνει μέρα με τη μέρα, καθώς οπως έχει διαρρεύσει, η τρόικα αρνείται την είσπραξη του σε ξεχωριστό ραβασάκι και επιμένει οτι θα πρέπει να αποστέλλεται μαζί με το λογαριασμό της ΔΕΗ.
“Οι προεκλογικές δεσμεύσεις περί κατάργησης του χαρατσιού ήταν ένα ακόμη συνειδητό ψέμα για τον εγκλωβισμό και την παραπλάνηση των ψηφοφόρων”, επισημαίνει η Κουμουνδούρου, και συνεχίζει: “η εκβιαστική συσχέτιση της ...

είσπραξης του χαρατσιού με το δημόσιο αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος είναι παράνομη, ανάλγητη, άδικη και αντισυνταγματική. 
Η σύνδεση του χαρατσιού με το λογαριασμό του ρεύματος θα προκαλέσει για μια ακόμη φορά τεράστια προβλήματα στα δοκιμαζόμενα από την κρίση νοικοκυριά και ταυτόχρονα θα οδηγήσει στην οικονομική καταστροφή τη ΔΕΗ.
Οι πολίτες μέσα από τα κινήματα αντίστασης και ανυπακοής δεν θα επιτρέψουν την ολοκληρωτική εξόντωσή τους”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: